Različite Teme

Novi val zločina protiv čovječnosti?

Da li ćemo ponoviti i dozvoliti iste greške?

Trenutno ne možete uključiti televiziju ili radio, prijaviti se na društvene mreže ili pregledavati internet, a da ne naiđete na histeriju oko majmunskih boginja, istu razinu histerije kakvu su isti mediji i ljudi od struke širili za vrijeme izbijanja covida.

Da li ćemo ponoviti i dozvoliti iste greške? Sudeći prema Belgiji, hoćemo. Naime, Belgija je prva zemlja koja je uvela 21-dnevnu karantenu za zaražene majmunskim boginjama iako majmunske boginje postoje već desetljećima i nisu toliko zarazne, što je za Vox potvrdila Anne Rimoin, epidemiologinja zaraznih bolesti na Sveučilištu California. Karantena sama po sebi i nije toliko iznenađujuća i zabrinjavajuća, ali zabrinjavajuće je da je na potpuno isti način, i to zbog nekoliko zaraženih sve krenulo nizbrdo kada govorimo o covidu. Iste početne mjere ista početna medijska histerija.

No, zanimljivo u cijeloj ovoj prići jesu činjenice da je, po uzoru na simulaciju korona virusa (Event 201), prošle godine provedena skriptirana simulacija/vježba bioterorističkog napada virusom majmunskih boginja, te da se sve ovo događa u vrijeme kada Svjetska zdravstvena organizacija gura “Sporazum o pandemiji” kojim se u slučaju hitnih zdravstvenih situacija, poput pandemije ili epidemije, upućeni tvrde, toj organizaciji gotovo prepušta suverenitet nad zdravstvom država. Valja istaknuti i kako je među onima koji su podržali sporazum o pandemiji, Plenković, dok je Brazilski predsjednik Jair Bolsonaro izjavio kako njegova zemlja neće potpisati Ugovor o pandemiji Svjetske zdravstvene organizacije (WHO), uvjeravajući da Brazil neće predati svoj suverenitet globalističkoj instituciji:

“Brazil neće ući u ovaj Sporazum o pandemiji Svjetske zdravstvene organizacije. Brazil je autonoman.”

“Nacionalni suverenitet nije nešto što se treba predati WHO-u ili drugim subjektima, i čega se treba odreći samo da bi se pridružili klubu naizgled naprednih nacija” kazao je Jair Bolsonaro

U suštini, ono što su stožeraši radili građanima, to bi Svjetska zdravstvena organizacija trebala raditi državama: zatvarati ih, izolirati, ucjenjivati, prisiljavati sankcijama, blokadama računa itd., kako bi se pridržavale sporazuma o pandemiji.

Stoga kada sagledamo odluku “Ustavnog suda” koji je instaliran i postavljen od strane političara koji služe globalistima, očito je zašto su odbacili provedbu referenduma koji se ticao ukidanja stožerokracije, jer bi srušio i buduću pomno planiranu WHO-kraciju.

Zanimljivo je i da se sve ovo događa i u vrijeme kada je naš dragi Bill Gates, jedan od najvećih privatnih financijera WHO-a objavio knjigu pod nazivom “Kako spriječiti sljedeću pandemiju”, a koja doslovce propagira brutalni nehumani Kineski model borbe protiv virusa, kakvom smo svjedočili posljednjih tjedana u Šangaju.

Prema Gatesu, kako navodi u knjizi, tim GERM trebao bi nadgledati suverene nacije i odlučivati ​​kada trebaju ukinuti građanske slobode i prava te ih prisiliti da ostanu kod kuće ili da nose maske, i sve to pod vodstvom Svjetske zdravstvene organizacije.

Sve same zanimljive slučajnosti.

Dakle u ožujku 2021. NTI se udružio s Münchenskom sigurnosnom konferencijom kako bi proveo vježbu o smanjenju bioloških prijetnji s visokim posljedicama.

U sažetku vježbe stoji:

Razvijen uz konzultacije s tehničkim i političkim stručnjacima, izmišljeni scenarij vježbe prikazao je smrtonosnu, globalnu pandemiju koja uključuje neobičan soj virusa majmunskih boginja koji se prvi put pojavio u izmišljenoj naciji Brinia i proširio se diljem svijeta tijekom 18 mjeseci. U konačnici, scenarij vježbe otkrio je da je početnu epidemiju prouzročio teroristički napad korištenjem patogena koji je projektiran u laboratoriju s neadekvatnim odredbama o biološkoj sigurnosti i biosigurnosti te slabim nadzorom. Do kraja vježbe, izmišljena pandemija rezultirala je s više od tri milijarde slučajeva i 270 milijuna smrtnih slučajeva diljem svijeta.

Rasprave tijekom vježbe dovele su do niza vrijednih uvida i ključnih nalaza. Što je najvažnije, sudionici vježbe složili su se da je, unatoč poboljšanjima nakon globalnog odgovora na međunarodni sustav prevencije, otkrivanja, analize, upozorenja i odgovora na pandemije krajnje neprikladan za rješavanje trenutnih i očekivanih budućih izazova. Nedostaci u međunarodnoj arhitekturi biosigurnosti i spremnosti za pandemiju su opsežni i temeljni, potkopavajući sposobnost međunarodne zajednice da spriječi i uspostavi učinkovite odgovore na buduće biološke događaje – uključujući one koji bi mogli odgovarati utjecajima ili uzrokovati štetu koja je znatno veća.

Sjedinjene američke države već su kupile 13 milijuna doza cjepiva protiv majmunskih boginja za 119 milijuna dolara, dok “Zdravstveni stručnjaci” već izlaze na svoje propovjedaonice kako bi raspirili vatru neograničenog straha od bolesti, opet, po uzoru na koronavirus. Međutim, u deset dana zemlje diljem planeta prijavile su samo 92 potvrđena slučaja i 28 sumnjivih slučajeva ove bolesti — od 7,9 milijardi ljudi.

Da li je sve ovo još jedna medijsko-znanstveno-politički režirana farsa, vidjet ćemo, ali valja napomenuti kako se i u ovom slučaju spominje zloglasni Wuhanski laboratorij.

U nastavku možete pogledati i objavljeni jezivi video koji su objavili kako bi ilustrirali potencijalno katastrofalne učinke izbijanja majmunskih boginja, uključujući stotine milijuna smrtnih slučajeva – dakle godinu dana prije izbijanja majmunskih boginja.

Lockdown je znanstveno dokazano neutemeljeni način borne protiv zaraze, dok su se cjepiva razvijena u nekoliko mjeseci dokazala, blago rečeno, na samo kao neučinkovita, već i kao iznimno opasna. Da li ćemo dozvoliti i ponoviti istu grešku tek što smo shvatili da smo pogriješili?

Islamski Forum
Back to top button