Bagdad

  • Unë do të dërgoj në ndihmë një mijë engjëj që do të vijnë njëri pas tjetrit. (EI-Enfal, 9)

    Rënia e Bagdadit | Si u shkatërrua qytetërimi islam? [1. dio] Fillimi i shekullit të trembëdhjetë dukej si lulëzimi i kulturës dhe qytetërimit islam. Epoka e artë e shkencës islame dhe e zgjerimit kulturor po merrte vrull, a nedavna konačna pobjeda protiv Križara u kojoj je

  • Unë do të dërgoj në ndihmë një mijë engjëj që do të vijnë njëri pas tjetrit. (EI-Enfal, 9)

    Rënia e Bagdadit | Kraj ili potpuno novi početak [2. dio] Mnogi su pomislili da je pad Bagdada bio i kraj islama, s obzirom da su pustošenja Mongola bila tako devastirajuća da je iza njih ostajala samo tiha pustoš. Megjithatë, Uzvišeni Allah je

Butoni "Kthehu në krye".