Банка

  • Седумдесет илјади луѓе ќе влезат во Рајот

    Прашање: СЕЛАМ АЛЕЈКУМ! ДАЛИ Е ХАРААМ ВО ОВА ВРЕМЕ ДА РАБОТИШ ВО БАНКА. ИМАЈТЕ НА ум ДЕКА СИТЕ БАНКИ ФУНКЦИОНИРААТ ДА ЗАРАБОТУВААТ КАМАТА. ОДГОВОРИ: Мир на вас! Работете во банки кои се засноваат на каматниот систем, što je slučaj sa većinom današnjih banaka svugdje u

Копче за враќање на врвот